Tentang Kami

ezbiz-tk

Jenama ini di selia oleh Millionmind Sdn Bhd yang mana asalnya menjalankan kerja-kerja setiausaha syarikat berdaftar di bawah  Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) melalui keahlian Persatuan Akauntan Malaysia (MIA – Malaysia Institute of Accountant) melalui jenama pemasaran registersdnbhd.com. 

iaitu yang melibatkan proses penubuhan dan pengurusan sdn bhd sahaja. Sejarah Millionmind boleh di rujuk serba sedikit di laman sesawang utama millionmind4u.com. Selain dari profail syarikat terdapat artikal terpilih untuk di jadikan bacaan buat usahawan berkenaan pensyarikatan di sana.

Servis ini di mulakan semasa Perintah Kawalan Penyakit berlaku (PKP ) di mana ramai usahawan yang menghadapi kesukaran untuk menggunakan sistem EZBIZ secara efektif serta hadapi masalah pemilihan nama perniagaan yang terbaik untuk digunakan. Nama perniagaan harus menjadi identiti dan proses pembinaan identiti harus bermula dari peringkat awal perniagaan. Identiti yang di bina di harap mampu berkembang menjadi sebuah jenama yang besar suatu masa nanti.

Pengalaman kami sebelum ini juga di mana banyak bantu usahawan menubuhkan syarikat sdn bhd, iaitu bermula dari proses mendapatkan kelulusan nama yang boleh di gunakan, menjadi kelebihan kepada kami untuk memberikan input yang sama dan berkualiti kepada usahawan seawal proses pendaftaran perniagaan mereka.

Di harap dengan usaha kami ini memudahkan lagi proses pendaftaran perniagaan berkenaan.

Millionmind Sdn Bhd - 1181212-T ( i-ezbiz.com )

1C-8-1, Jalan Pegaga C U 12/C, Desa Alam Seksyen U12, 40170 Shah Alam, Selangor

Hubungi Kami : 0176476900 | Email : info@i-ezbiz.com